SINDS DE KEUKEN STEEDS OPENER WORDT EN EEN STEEDS CENTRALERE PLEK IN HET WONEN INNEEMT, is de vraag: waar moeten de spullen heen die je dagelijks nodig hebt, maar die niet per se voor iedereen zichtbaar hoeven te zijn?

De chique apartementen in steden of nieuwe huizen hebben meestal geen kelder. Daar komt nog bij: wil je tegenwoordig nog een kelder in om te wassen, strijken of voorraden neer te leggen? Zo ontstond bij ons het idee van de multifunctionele bijkeuken. Hiermee bedoelen we niet een voorraadruimte, maar een perfect geplande werkruimte voor wassen, drogen, reiniging, bevoorrading en recycling. Een ruimte waarin u graag werkt en die volledig op basis van uw behoeften ingedeeld en afgestemd is.

Vorm volgt hier functie in de waarste zin van het woord en biedt slimme oplossingen rondom het huishouden.


WOONCONCEPTEN UIT ÉÉN STUK DIE GEWOON CHIQUE EN ELEGANT ZIJN!

Goed design kan ook uw garderobe in een perfect op uw keuken afgestemd onderdeel van het woongedeelte transformeren. Slimme details zoals de schoenenkastindeling of het geïntegreerde, inductieve laadstation, waar u uw mobielen telefoon alleen maar op hoeft te leggen om het op te laden, vergemakkelijken uw alledaagse leven.