NEFF INBOUWTOESTELLEN INSPIREREN JOUW CREATIVITEIT IN DE KEUKEN.

Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons. Dit is het basisprincipe achter alles dat wij doen bij NEFF. Laat dus niets in de weg staan van jouw kookideeën. Onze innovatieve producten helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten - of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, je krijgt er geen genoeg van - een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht.

Deze oplossingen hebben allemaal één ding gemeen: bijzonder groot gebruiksgemak en een heldere éénduidige vertaling in functionaliteit en design. 

Meer ruimte voor gemak – onze side by side serie

De koelkast aan de ene kant, de diepvriezer aan de andere met deuren die als kastdeuren openen. Je kunt kiezen tussen het opvallend, vrijstaande inox stalen model of je kan je koelkast en vriezer in je individuele keukendesign integreren.

Vaatwassers die op hun taak zijn toegesneden

Onze vaatwassers werden ontwikkeld met liefhebbers van goed eten in ons achterhoofd. Geen aangekoekte pan, pan met ovenvlekken of delicate glazen kunnen de reiniging na een fantastische maaltijd in de weg zitten. Onze vaatwassers zijn beschikbaar in twee formaten, 45 en 60 centimeter, om precies te passen in jouw keuken.

Kookplaten

Domino kookplaten: het assortiment Domino kookplaten kun je alle kookmethoden in je werkblad combineren. Domino is onze kookplaat op maat.

Inductiekookplaten: FlexInductie kookplaten kun je de pannen vrij over de kookplaat bewegen. De pannen worden automatisch herkend en er wordt alleen warmte toegediend waar het nodig is

Gaskookplaten het :FlameSelect® met 9 standen kun je de vlam net zo afstellen als bij een elektrische kookplaat, vele beschikbare formaten, geschikt voor bijna iedere maat pot, pan of wok

Keramische kookplaten: een hele reeks opties met tot wel 17 standen en sensitive flex control

Slide & hide ovens

Kom dichter bij jouw kookbeleving met de unieke Slide&Hide deur. De deur verdwijnt eenvoudig en soepel onder de oven, om jou beter bij de oven te laten komen en alle ruimte te bieden bij het koken.