HET NEXT125 CUBE-SYSTEEM

DE PERFECTE AANVULLING VOOR IEDERE KEUKEN, ZORGT VOOR ORDE EN BIEDT WAAR NODIG OPBERGRUIMTE. DIT SYSTEEM IS VERKRIJGBAAR IN ALU EDELSTAALKLEURIG EN IN ONYXZWART ALS TON-SURTON-OPLOSSING. SAMEN MET EEN ONYXZWART ACHTERWANDPANEEL ONTSTAAT ZO EEN INGETOGEN, ARCHITECTONISCHE LOOK.

EEN NIEUW IDEE VOOR ONZE LADEN EN UITTREKELEMENTEN

DE NEXT125 FLEX-BOXEN VAN GEVORMD VLIES. HET ZACHTE VLIESMATERIAAL VOELT AANGENAAM AAN EN DEMPT HET GELUID VAN BESTEK, KEUKENGEREI OF PORSELEIN. ER IS KEUZE UIT 7 ARTIKELEN VAN GEVORMD VLIES DIE INDIVIDUEEL KUNNEN WORDEN GECOMBINEERD TOT EEN INTERIEURUITVOERING. DE EIKENHOUTEN FLEXBOXEN KUNNEN UITSTEKEND GECOMBINEERD WORDEN MET DE FLEX-BOXEN VAN GEVORMD VLIES, OMDAT DE AFMETINGEN VAN BEIDE UITVOERINGEN OP ELKAAR ZIJN AFGESTEMD. DE FLEX-BOXEN VAN GEVORMD VLIES WORDEN EENVOUDIG GEREINIGD DOOR UITZUIGEN, AFNEMEN (MET EEN VOCHTIGE DOEK) OF, BIJ GROVE VERVUILING, EEN WASBEURT IN DE VAATWASSER OP ECO 45 °C

LADES UITVOERING PRIMUS

DE NATUUR VAN HET PURISME: HET INTELLIGENTE, VARIABELE INDELINGSSYSTEEM IN ELEGANT WARM EIKEN NATUUR ORDENT TALRIJKE KEUKENVOORWERPEN. EXTRA SMALLE ZIJWANDEN, STRAK VORMGEGEVEN, SAMEN MET EEN ONZICHTBAAR GELEIDINGSSYSTEEM ONDERSTEUNEN HET KUBISTISCHE KEUKENCONCEPT. ONDANKS DE EXTREEM LICHTE GELEIDING VAN DE LADEN EN KORVEN – WAARVOOR ER TALRIJKE FUNCTIE-INDELINGEN ZIJN – EXTREEM BELASTBAAR

FLEX-BOXEN

DE PRAKTISCHE FLEX-BOXEN VAN ECHT HOUT ZIEN ER MOOI UIT EN ZORGEN VOOR OPGERUIMDE KASTEN. ZE ZIJN PRECIES AFGESTEMD OP DE AFMETINGEN VAN DE NEXT125 KASTEN, EXTREEM VEELZIJDIG EN FLEXIBEL.
STAPELBAAR EN VERSCHUIFBAAR BIEDEN ZIJ ZELFS AAN DE KLEINSTE DINGEN PLAATS. EN IN DE RUIMTES TUSSEN DE FLEXBOXEN WORDT ZELFS PLEK GECREËERD VOOR POTTEN EN PANNEN. OOK IN BOVENKASTEN OF HOGE KASTEN DOEN DE FLEX-BOXEN GOEDE DIENSTEN ALS HET GAAT OM ORGANISEREN.