De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden, waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze dampkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem komen, kunnen bijpraten, proeven en ruiken. Kortom; in de keuken kunnen we weer volop genieten.

Zowel in de keuze van het ontwerp als bij de toegepaste technologie ligt de focus op stilte. Het geluiddempingssysteem van Novy zorgt ervoor dat motorgeluiden en trillingen tot een minimum beperkt worden. De hoge en midden frequenties, door het menselijk oor ervaren als storend, worden tot een uiterst minimum gereduceerd. Deze elementen maken dat het hoorbare geluid van een Novy dampkap zeer stil ervaren wordt.

Novy introduceert EcoSmart: een reeks modellen die nog efficiënter omspringen met energie

Met het EcoSmart label brengt Novy een brede range producten die tot 85% minder energie verbruiken. Een spaarzame motor die bovendien extra stil is en ledverlichting zorgen ervoor dat het energieverbruik tijdens de werking van de dampkap drastisch daalt. Alle producten met een EcoSmart label scoren A of A+ op vlak van energie-efficiëntie.

Waarom een Novy dampkap?

Heel stille dampkappen: Zowel in de keuze van het ontwerp als bij de toegepaste technologie ligt de focus op stilte. Het geluiddempingssysteem van Novy zorgt ervoor dat motorgeluiden en trillingen tot een minimum beperkt worden.

Efficiënte verwijdering van geuren en vetten, in alle situaties: Door de unieke techniek van randafzuiging worden de kookdampen langs de randen afgezogen. Dit zorgt voor een efficiëntere afvoer van de dampen over het volledige kookoppervlak. De vetfilter in de Novy dampkappen zorgt er bovendien voor dat alle vetten zeer efficiënt uit de dampen worden verwijdert.

Een Novy dampkap voor elke keukensituatie: Novy dampkappen zijn afgestemd op elke keukensituatie. Ze bieden voor elke keuken een oplossing. Zowel op het vlak van design, afzuigmogelijkheden en montage.

Mood

Tegenwoordig zien we steeds vaker open keukens met een eilandopstelling. Novy blinkt niet enkel uit in technische kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat haar eilanddampkappen tot hun recht komen in uw keukenstijl.

Zen

Genieten van stilte, spelen met sfeer, dat kan bij uitstek met de Zen eilandafzuigkap. In één krachtig design combineert de Zen een decoratief karakter met een uiterst stille werking. De intrigerende mix van lichtdoorlatend wit solid surface buitenzijde, dimbare ledverlichting en de strakke belijning geeft de Zen een bijzondere eigenheid. De eigen technologie van randafzuiging maakt de Zen tot de stille kracht in de moderne keuken. Daar de Zen een recirculatiekap is, biedt dit u grote plaatsingsvrijheid.

One. Dampkap en kookplaat in één.

Met One verlegt Novy haar standaard op het vlak van slimme oplossingen voor keukenventilatie. One is een dampkap en kookplaat in één. Een object dat architecturale planningsruimte in de keuken schenkt.

Dampkap en kookplaat worden gecombineerd in een bijzonder aantrekkelijk toestel. Bijzonder omwille van z’n krachtige werking, aantrekkelijk door het stijlvolle, discrete design.