Keukens Philippe Tanghe is een familiebedrijf onder leiding van Philippe Tanghe. Daarnaast wordt hij bijgestaan door zijn twee zonen Gaëtan en Cédric Vanhooff. Het bedrijf staat voor dienstverleing en kwaliteit.

Ons doel is simpel: de beste keuken ontwerpen op maat van de wensen van de klant. Dankzij een goede werkmethodiek werken wij onze projecten af van A tot Z. De kleinste details worden afgewerkt.

Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent! 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van het bedrijf.

Al meer dan 30 jaar wordt onze reputatie van kwaliteitskeukens waargemaakt. U kunt er op vertrouwen dat Keukens Philippe Tanghe er alles aan doet deze positieve noot te handhaven.

30 jaar ervaring in kwaliteit en dienstverlening! Gespecialiseerde kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant.

Naast de particuliere markt worden ook exclusieve projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Onze werkwijze

 • Opmetingen

  De eerste ontmoeting gebeurt meestal bij de klant zelf. Hierbij nemen we de opmetingen van de ruimte. Het is voor ons belangrijk te weten hoe de ruimte en de woning zijn om een passende keuken te ontwerpen. Goed om te weten...de opmetingen doen we gratis.

 • Kies uw stijl

  Na de opmeting volgt een tweede afspraak in onze showroom. We nemen onze tijd om u alle inbouwmogelijkheden, materaielen en kleuren voor te stellen. Wij luisteren niet alleen, wij adviseren. Met ons spreekt u niet met een verkoper, maar met mensen met 40 jaar ervaring in schrijnwerkerij en plaatsing van keukens. Niet onbelangrijk om de beloftes die we doen ook te kunnen waarmaken.

 • Uw keukenconcept

  Het ontwerpen van een keuken vraagt tijd. Een keuken maakt deel uit van van uw dagelijks leven. Een ergonomische keuken is dan ook van essentieel belang. Uw wensen worden grondig besturdeerd volgens de ruimte, stijl en budget die u ons heeft aangegeven. Hierbij zullen in vele gevallen meerdere varianten van uw keuken gemaakt worden.

 • Planning

  Levering en plaatsing worden besproken. Bij een renovatie of nieuwbouw zullen wij aanwezig zijn bij de nodige werfvergaderingen.

 • Plaatsing

  De plaatsing van uw keuken wordt zorgvuldig voorzien door de zaakvoerder zelf. Alle accesoires worden voorzien en de toestellen worden getest.

 • Dienst na verkoop

  Ook na het ingebruikname van uw keuken eindigt onze dienstverlening niet. Mocht uw keuken of toestel toch een probleem vertonen. Geen probleem, contacteer ons en wij helpen u graag verder.