Een centraal aspect wat productontwikkeling betreft is en blijft voor Schüller de lifestyle – de mens als maatstaf voor alle nieuwe dingen. Want allang wordt in veel keukens niet alleen maar samen gekookt en gegeten. Bij velen is zij het middelpunt van leven en wonen geworden, waardoor ontwerp en esthetica een totaal andere betekenis innemen als tot kort geleden. Maar ook het alledaagse gebruik speelt een grote rol.

Wand- en nisbekledingen van glas

Wand- en nisbekledingen van glas zijn variabel inzetbaar van ca. 40-250 cm breedte en voor de meest uiteenlopende hoogtes. Verkrijgbaar in effen kleuren of in een van de zes digitale motiefdessins.
De dessins overtuigen door hun helderheid en diepe kleuren. Het doet heel bijzonder aan, wanneer je een keuken binnenkomt met een wandbekleding van echt glas met motiefdessin. Extravagant, smaakvol, onderhoudsvriendelijk en praktisch!

Melamine nisbekleding

In tegenstelling tot glas zien de dessins op melamine er zachter uit. Het mattere oppervlak geeft niet zo‘n messcherp en contrastrijk beeld als glas. Maar het heeft zo zijn geheel eigen, meer dromerige charme...

keukens van Schüller