De nieuwe Miele-tafelfan

De nieuwe tafelfan maakt alle Miele ProLine-elementen tot een bijzonder topstuk in de keuken. In combinatie met twee Miele ProLine-toestellen van uw keuze vormt de tafelfan een perfecte kookeenheid. Inductie, HiLight, tepan of wok: ontdek een nieuw tijdperk van ongestoord, geurvrij koken, braden en bakken.

Con@ctivity

Modernste standaard
U kunt zich geheel op het koken concentreren, dankzij de op de toekomst gerichte automatische functie Con@ctivity. Naast het in- en uitschakelen van de dampkap past Con@ctivity de zuigkracht van de kap automatisch aan op wat er op de kookplaat gebeurt

Snoerloze spijzenthermometer

Alles in een handomdraai en perfect gebakken
Door meting van de kerntemperatuur en de resttijdaanduiding kunt u volgens uw persoonlijke voorkeur en tot op de graad nauwkeurig vlees, vis en gevogelte braden. Daardoor is toezicht houden op het bereidingsproces niet meer nodig. De bediening van de spijzenthermometer is zeer gebruikersvriendelijk.

FlexiClip-uitschuifsysteem

Ergonomisch, zeker en volledig uittrekbaar
Bakplaten, bak- en braadroosters en de gourmetpan kunnen volledig uit de ovenruimte worden getrokken en blijven in elke stand veilig op hun plaats. Zo kunt u bijvoorbeeld comfortabel een stuk vlees bedruipen of een gerecht omdraaien – zonder het gevaar dat u zich brandt aan de hete oven

Inductie Powerflex

PowerFlex-kookzones zijn bijzonder veelzijdig en flexibel. U kunt op deze kookzone een grote pan, twee kleine pannen, een braadpan of een steelpan plaatsen: alle combinaties zijn mogelijk. Uniek is de onovertroffen snelheid met een Booster-vermogen van tot wel 7,4 kW. Natuurlijk bevat PowerFlex ook de beproefde technologie van de TwinBooster-functie.